На Волині через запроваджений карантин перевірили Завокзальний ринок та автостанцію

1
2
На Волині через запроваджений карантин перевірили Завокзальний ринок та автостанцію
На Волині продовжують проводити перевірки з дотримання карантинних вимог, що передбачені для «червоного» рівня епіднебезпеки. Так 10 листопада робочі групи перевірили роботу працівників промислової групи товарів Завокзального ринку, готелю у рекреаційному комплексі «Срібні лелеки», готельно-ресторанного комплексу «Paganini», магазинів «Фокстрот» та «JYSK», що у ТЦ «Імідж», а також автостанції №1. Про це повідомляє Волинська ОДА.

За словами завідувача Завокзальним ринком Віктора Голяра, усі працівники адміністрації ринку вакциновані. Щодо продавців, то усі вони попереджені про встановлення на території області «червоного» рівня епіднебезпеки та пов’язані з цим обмеження.

Керівник ГО «Волинська обласна організація приватних роботодавців торгівлі і комерційної сфери» Тетяна Іовенко, також зазначає, що серед продавців на ринку проводилась інформаційно-роз’яснювальна робота. За її словами, частина торгових точок на ринку сьогодні не працювали у зв’язку з тим, що люди пішли на вакцинацію. Крім того, 11 листопада на території ринку працюватиме мобільна бригада з вакцинації населення.

З результатами перевірки виявлено, що кілька продавців промислової групи товарів Завокзального ринку мають лише одну дозу вакцини. Відтак, представниками робочої групи надані відповідні роз’яснення та поставлена вимога припинити роботу до отримання «зеленого» COVID-сертифікату.

Приємно відзначити, що чимало працівників ринку заявляли про своє усвідомлене рішення вакцинуватися, а дехто з них зробили щеплення ще задовго до встановлення на Волині «червоного» рівня епіднебезпеки.

Слід зазначити, що підприємці на Завокзальному ринку на своїх робочих місцях мають дезінфікуючі засоби, працюють виключно у масках та акцентують увагу покупців на дотриманні соціальної дистанції. Окремим з них були надані рекомендації щодо розміщення антисептиків ближче до входу, аби вони були у зоні видимості та доступності покупців.

Порушень щодо наявності COVID-сертифікатів не виявлено під час моніторингу готелю рекреаційного комплексу «Срібні лелеки», готелю та ресторану «Paganini», а також магазинів «Фокстрот» та «JYSK», що у ТЦ «Імідж». Усі працівники зазначених закладів мають документи про отримання двох доз вакцини проти COVID-19. Окрім того, у закладах дотримуються маскового режиму, проводиться температурний скринінг персоналу, наявні відповідні інформаційні матеріали, дезінфікуючі засоби та тимчасове маркування дотримання дистанції між покупцями 1,5 м.

Відвідавши автостанцію №1 м.Луцька, представники робочої групи поспілкувалися зі старшим диспетчером автостанції Віталієм Бондарчуком, який повідомив, що через карантинні обмеження з 650 маршрутів щодня у рейс не виходять 80-90.

Перевірили представники моніторингової групи й наявність COVID-сертифікатів у продавців промислової групи товарів, які свою діяльність здійснюють у приміщенні автостанції. Відтак, продавчиня дитячих іграшок була попереджена про необхідність отримання другої дози вакцини, оскільки мала «жовтий» COVID-сертифікат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А верховну раду не хочете перевірити, скільки там не вакцинованих депутатів?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні