Потрапляла в оселю через балкон: із квартири жінки вивезли три самоскиди сміття

0
3
Потрапляла в оселю через балкон: із квартири жінки вивезли три самоскиди сміття
В Одесі з квартири жінки вивезли три самоскиди сміття.

Про це пише УНІАН.

Сусіди повідомили комунальникам, що у одній із квартир психічно нездорова жінка складає тонни сміття, яке збирає на вулиці. В результаті, у всьому будинку з'явився нестерпний запах.

У квартирі також проживає 86-річна мати та брат жінки. Крім того, там знаходилася зграя собак, яких, як правило, не вигулювали, і вони випорожнювалися прямо в приміщенні.

Через велику кількість сміття двері в квартиру на 2-му поверсі вже не відчинялися, і господиня потрапляла додому за допомогою сходів через балкон.

Відомо, що комунальники неодноразово намагалися мирно врегулювати ситуацію та допомогти мешканцям із прибиранням, але ті реагували агресивно.

Як уточнили в мерії, 86-річну жінку знайшли у завалах сміття, вона не може ходити (у неї травма ноги), а її дочка не могла пояснити, що сталося. Пенсіонерка виснажена, але до лікарні їхати не хотіла – намагалася чинити опір, кликала на допомогу. Також відмовлялася залишати квартиру. У результаті обох госпіталізували примусово.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні