Директора Волинського драмтеатру можуть звільнити

3
0
Директора Волинського драмтеатру можуть звільнити
Директору Волинського облмуздрамтеатру Анатолію Гливі запропонували до 1 грудня представити ефективний антикризовий план, в іншому випадку пригрозили звільненням.

Про це повідомляє пресслужба Волинської обласної ради, пише Вісник.

До очільника музично-драматичного театру у членів бюджетних слухань було значно більше питань. Із стратегічних заходів Анатолій Глива назвав лише роботу над новим репертуаром, який, на його думку, допоможе закладу втриматися на плаву. Одночасно, збільшувати власні надходження наступного року театр не планує.

З’ясувалося, що у порівнянні з іншими обласними театрами, у Волинському - найменша кількість вистав, найдешевші квитки, найнижча орендна плата і найвища дотаційність з бюджету. Депутати обласної ради одностайно дійшли висновку про відсутність в установі виразного менеджменту.

Відтак урадили, що до 1 грудня керівник повинен представити ефективний антикризовий план. В іншому разі розглядатиметься питання про кадрову заміну в управлінні театром.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не правильно, звільняти з посади людину.
Відповісти
Це не правильно, звільняти з посади людину. Так квитки дешеві, але доступні для всіх.
Відповісти
А бібліотеки,що роблять?Найвища заробітна плата,сидять,граються.Ні одноготчитача,всі наклепавні.А нащо їх стільки?Особливо обласних.Які мільйони йде на їх утримання.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні