--> Чи буде відображатися у «Дії» довідка з протипоказаннями до вакцинації | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи буде відображатися у «Дії» довідка з протипоказаннями до вакцинації

1
-1
Чи буде відображатися у «Дії» довідка з протипоказаннями до вакцинації
У «Дію» поки що не додаватимуть довідку про протипоказання до вакцинації від коронавірусної інфекції, на відміну від ковід-сертифікату, ПЛР-тесту та довідки про одужання.

Про це повідомляє Факти Здоров'я.

"Наскільки мені відомо, МОЗ затвердило форму довідки, яку видаватимуть пацієнтам із протипоказаннями до вакцинації, – повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"Станом на сьогодні у нас поки що немає технічного завдання. Тому не можу сказати, коли з’явиться можливість генерувати таку довідку в додатку Дія", - додав міністр.

Федоров пообіцяв, як тільки техзавдання буде отримане, послуга запрацює впродовж кількох днів.

Він вважає, що все, пов’язане з коронавірусом, потрібно оцифрувати. Наприклад, згенерувати результати ПЛР-тестування можна буде вже за кілька днів.

Усі, хто має протипоказання до щеплень від коронавірусу, можуть отримати довідку про це. Такі протипоказання можуть бути постійними та тимчасовими. Постійні протипоказання можуть бути лише до щеплення конкретною вакциною. Це, наприклад, тяжка алергічна реакція на першу дозу або один із її компонентів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лікарі такі довідки відмовляються давати. Є конкретний випадок, вімахнулися від людини наче від набридливої мухи... Ось така казочка немалята.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні