«З ситуацією розберуся»: Фейсбук заблокував Гімн України за порушення авторських прав. ВІДЕО

1
-1
«З ситуацією розберуся»: Фейсбук заблокував Гімн України за порушення авторських прав. ВІДЕО
Гімн України у виконанні Олександра Пономарьова було заблоковано соцмережею на трансляції засідання Немишаївської сільської ради. Артист уже відреагував на інцидент.

Про це пише Фокус.

На сторінці видання в соцмережі опубліковано запис відеотрансляції засідання Немишаївської сільської ради, на початку та наприкінці якої депутатами виконується гімн.

Проте журналісти отримали попередження від Facebook про те, що частину аудіодоріжки на трансляції було вимкнено «приблизно на 99 територіях», оскільки вона може порушувати авторські права. Йдеться про запис гімну України у виконанні народного артиста Олександра Пономарьова.

Відомо, що музикант, який займався створенням фонограми для українського співака, міг додати туди «нові ноти звучання, інструменти та зробив нове аранжування», у зв'язку з чим композиція тепер захищається авторським правом і належить Пономарьову.

«Я не маю авторських прав на цей твір, але маю суміжні права на фонограму, яку сам виготовив і виконав! За ситуацією з блокуванням у Фб розберуся!» — написав Пономарьов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Пономарьов автору гімну платить "роялті"? Дурня повна! Державний гімн є власніть держави!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні