На аукціон виставили череп інопланетної істоти

1
-2
На аукціон виставили череп інопланетної істоти
Житель міста Керч на території анексованого Росією Криму Василь Радаєв виставив на продаж на платформі Avito.ru оголошення про продаж за його словами черепа інопланетної істоти.

Про це повідомляє Курсор Інфо.

За словами Радаєва, череп належить суті, яка знаходилася в збитому радянськими військовими НЛО 1964 року в районі Керчі. За незвичайний череп мешканець Керчі просить 10 тис. рублів.

«Череп чистий, трохи поріс земним мохом та лишайником. Іклів вже немає, випали від удару об штурвал під час аварії НЛО, їх військові на сувеніри розтягли», – заявляє Радаєв.

За його словами, самій інопланетній істоті, ймовірно, вдалося залишити НЛО після аварії, проте незабаром він все одно помер, а його останки розтягли дикі звірі.

Чоловік, який сумнівається, порадив подивитися в каталозі форми черепів земних істот. Однак поки що не доведено, що череп належить якійсь земній тварині, Радаєв наполягає на тому, що це череп інопланетної істоти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На московії таких черепів багато
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні