--> Вибори президента: за кого готові голосувати українці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вибори президента: за кого готові голосувати українці

1
-2
Вибори президента: за кого готові голосувати українці
За результатами опитування, проведеного впродовж 4-9 листопада 2021 року, якби найближчим часом відбулися вибори президента, то 21,8% проголосували б за Володимира Зеленського (серед тих, хто голосуватиме та визначився з вибором).

Про це повідомляє ПравдаТУТ NEWS.

Діючий президент України Володимир Зеленський, за результатами опитування, лідирує в президентському рейтингу, де його підтримали б 21, 8 % респондентів.

Якби вибори відбувалися найближчим часом, то за п'ятого президента України (2014-2019) Петра Порошенка готові проголосувати 14, 5 % респондентів.

За Юрія Бойка, лідера партії "Опозиційна платформа за життя" готові віддати свої голоси 11%, а за Юлію Тимошенко, лідерку партії "Батьківщина" - 10,9%.

33% опитаних задоволені діяльністю діючого президента, а 65% – не задоволені. Діяльністю Офісу Президента задоволені 22%, не задоволені – 72%. Роботою Прем’єр-міністра Шмигаля задоволені 18%, не задоволені – 68%, не змогли оцінити – 14%. Найбільше серед органів центральної влади опитані не задоволені роботою Кабінету міністрів (80%) та Верховної ради (83%), - повідомляється у висновках опитування.

Варто зауважити, що опитування було проведене на підконтрольних урядом регіонах, опитано 5000 респондентів віком від 18 років, методом телефонних інтерв'ю за допомогою комп'ютера.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще не натішилися , ще мало вам зашкварів від "ЗЕвлади"? Ну то чекайте платіжки за тепло, вже скоро.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні