У лучанина шахраї видурили понад сім тисяч гривень: як працює схема

0
4
У лучанина шахраї видурили понад сім тисяч гривень: як працює схема
29-річний лучанин став жертвою шахраїв і втратив 7 тисяч гривень. Про це повідомляє поліція Волині.

Під приводом продажу товару на відомому інтернет-ресурсі шахрай, який видавав себе за "продавця", запропонував лучанину заповнити певну форму, посилання на яку надіслав в смс-повідомленні.

Чоловік перейшов за посиланням, внаслідок чого з його картки зникло понад 7 тисяч гривень.

За повідомленням поліції, нині поширеним є шахрайство, що полягає у створенні сайтів-двійників. Сторінка, яку ви відвідуєте, візуально виглядає як справжня: має ту ж кольорову гаму, містить приблизно ту ж саму інформацію, що й офіційний сайт, однак у гіперпосиланні вказані зайві букви або цифри. Оплативши товари чи вказавши власні персональні дані на сайті-двійнику, ви потрапляєте у пастку шахраїв. Необхідні вам товари чи послуги ви не зможете отримати, а ваші персональні дані можуть бути використані проти вас. Тому перед введенням своїх даних переконайтеся, що ви точно перебуваєте на офіційному сайті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні