--> Видалити неможливо: як після повної вакцинації оновити ковід-сертифікат у «Дії» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Видалити неможливо: як після повної вакцинації оновити ковід-сертифікат у «Дії»

0
1
Видалити неможливо: як після повної вакцинації оновити ковід-сертифікат у «Дії»
Міністерство цифрової політики прибрало кнопку «видалити» електронний ковід-сертифікат з додатку «Дія». Це зробили після скарги користувачів, які випадково видаляли документ.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, пише Бабель.

Відомо, що функція видалення сертифікату про вакцинацію стала поширеною проблемою для користувачів, адже часто вони хибно натискали на неї.

Відтепер, нову версію додатку «Дія» вже подали на затвердження в онлайн-магазини Goole Play Market та App Store. Після того, як адміністратори схвалять програму, українці зможуть завантажити всі оновлення.

Також важливо, щоб оновити «жовтий» сертифікат на «зелений» після повної вакцинації необхідно надіслати новий запит на отримання оновлень, тобто видаляти нічого не потрібно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні