На Волині 16-річний хлопець вистрілив собі у голову. ФОТО

1
-6
На Волині 16-річний хлопець вистрілив собі у голову. ФОТО
Тиждень тому до Волинської обласної дитячої клінічної лікарні поступив молодий хлопчина 16 років з травмою головного мозку, яка сталася внаслідок необережного поводження з пневматичною зброєю. Про це повідомив Луцький нейрохірург Михайло Ловга на своїй сторінці у Facebook.

"Результат необдуманого вчинку хлопця - потрапляння кулі у головний мозок з руйнацією скроневої кістки та частини головного мозку. Ми виконали невідкладну операцію та вилучили стороннє тіло, видалили пошкоджені тканини, відновили цілісність збережених тканин.

Добре, що куля зупинилась в сантиметрі від надзвичайно важливої судини, і права скронева частка, яка пошкодилась в результаті травми, функціонально незначима. Інакше, наш козак був би зовсім іншим, назавжди…", - пише лікар.

За нейрохірургічну практику у Михайла Ловга схожих випадків траплялось близько десятка.

"У багатьох колег такі випадки теж часто зустрічаються. І завжди причина одна - необережне поводження зі зброєю. Добре, що нашому юнаку пощастило, і він сьогодні йде здоровим додому. Але так щастить не завжди. Будьмо максимально уважні. Не варто випробовувати долю і думати, що з нами чи нашими рідними такого не трапиться", - зазначає медик.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в того хлопа хіба є голова?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні