Працівниці міськради купили COVID-сертифікати: що їм загрожує

4
-7
Працівниці міськради купили COVID-сертифікати: що їм загрожує
На Закарпатті працівники Мукачівської міської ради придбали фальсифіковані ковід-документи. Про це повідомляє поліція Закарпатської області.

Дві працівниці Мукачівської міськради пред’явили у відділ кадрів за місцем роботи підроблені міжнародні свідоцтва про вакцинацію. Їм повідомили про підозру, а матеріали справи скеровані для судового розгляду.

Під час досудового розслідування поліція встановила, що фігурантки незаконно придбали підроблені документи, заплативши за кожен 1500 гривень. При цьому жінки не проходили жодних медичних маніпуляцій.

Наразі поліція встановлює безпосередньо особу, яка виготовила підробку. Самі ж фігурантки відмовляються пояснити, де саме придбали фальшивий документ.

За процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури мукачівкам було повідомлено про підозру за використання завідомо підробленого документа. Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом вже скеровано для судового розгляду.

Обвинуваченим загрожує від штрафу до двох років обмеження волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вивести у двір і розстріляти!
Відповісти
За що розстріляти?!Перш ніж писати ще треба думати головою,вона для того на плечах!!!
Відповісти
В Луцькій міській раді теж половина куплено…
Відповісти
Чим більше примусу, тим більше підробок
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні