Відкинуло на 20 метрів: у Луцьку п'яний водій на смерть збив волинського єпископа. ФОТО

1
-4
Відкинуло на 20 метрів: у Луцьку п'яний водій на смерть збив волинського єпископа. ФОТО
У Луцьку трапилася ДТП, в результаті якої п'яний 22-річний чоловік збив єпископа Олега Ведмеденка, який є засновником та постійним ведучим Біблійної школи духовного вдосконалення.

Про це пишуть Волинські Новини.

ДТП трапилася напередодні, близько 22 години 14 листопада. Через перевищення швидкості на кільці біля стадіону «Авангард» водія занесло. Автівка виїхала на бордюр, де і збила пішохода.

Водій автомобіля Mazda намагався втекти з місця події, проте його затримали патрульні поблизу «Променя». Відомо, що водій був п’яний - рівень алкоголю в крові 1.27 проміле.

Відомо, що за кермом автомобіля перебував 22-річний житель села Жидичин Савич Роман Вікторович.

У результаті зіткнення 60-річний священник отримав важкі травми: від удару у нього - травматична ампутація нижньої третини правої гомілки. Також роздроблений таз, травма легень, черепно-мозкова травма. Очевидці кажуть, що удар був такої сили, що пішохода відкинуло майже на 20 метрів.

Через важку травму єпископ втратив багато крові. За його життя боролись лікарі, проте сьогодні вранці, 15 листопада, чоловік помер.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сподіваюся цьому "оленю" впаяють максимальний термін, щоб іншим було уроком!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні