--> «Червона зона»: у яких випадках не штрафуватимуть вакцинованих волинян | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Червона зона»: у яких випадках не штрафуватимуть вакцинованих волинян

2
0
«Червона зона»: у яких випадках не штрафуватимуть вакцинованих волинян
Волиняни, які мають одну дозу щеплення, так званий «жовтий» сертифікат вакцинації, можуть перебувати у громадських місцях.

Про це у повідомила заступниця голови Волинської ОДА Людмила Тимощук, пишуть Волинські Новини.

У червоній зоні відвідувати громадські місця з однією дозою вакцини заборонено. Це можливо лише за умови, якщо людина має два щеплення. Нині осіб, які мають одну дозу вакцини від коронавірусу, поки що не штрафуватимуть в громадських місцях.

«Це рішення керівника робіт на державному рівні – Ляшка (очільник МОЗу – ВН). Якщо людина має одну дозу так, штрафів не буде. Але це за необхідності: у салонах, спортзалах, якщо залишається тиждень до отримання другої дози – таких осіб не будуть штрафувати», – пояснює Людмила Тимощук.

Щоправда таке рішення, наголошує посадовиця, – тимчасове.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О, невакцинованих їм вже мало, взялися за вакцинованих. Ще через трохи будуть вакцинованих "кошмарити, -вимагатимуть повторного вакцинування.
Відповісти
Не панікуйте, будьте врівноваженими, тримайте себе в руках. Ви знаєте, що вірус захопив мізки членів уряду та місцевого самоврядування. Під його впливом, урядовці шукають таких, як Green, самого Green для вакцинації та перетворення на Зеленого, мабуть слугу невідомого народу.

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні