«Червона» зона: чи дотримуються на Волині карантинних обмежень

0
4
«Червона» зона: чи дотримуються на Волині карантинних обмежень
Серед перевірених на Волині закладів, у 20% виявлені порушення з недотримання протиепідемічних заходів.

Про це, під час брифінгу розповів начальник управління державного нагляду дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби області Назар Орел, пише Суспільне.

«З 8 листопада, коли Волинь потрапила до «червоної» зони карантину, спеціалісти Держпродспоживслужби провели 1123 перевірок. Це приблизно 160 перевірок щодня», — каже Назар Орел.

Відомо, що перевірки здійснювалися у закладах торгівлі продовольчих та непродовольчих товарів, закладах громадського харчування, ринках, закладах загальної та середньої освіти, дошкільних закладах, перукарень, салонах краси, розважальних закладах та готелях. За результатами проведення моніторингових перевірок у п'ятій частині перевірених об'єктів.

Назар Орел каже, що порушень виявили: порушення режиму дезінфекції у приміщеннях, недотримання маскового режиму та безпечної дистанції. Кількість відвідувачів перевищувала допустиму норму, не здійснювали температурного скринінгу у працівників перед початком роботи, не були належним чином облаштовані місця для дезінфекції рук.

У разі фіксації порушень, на осіб були складені протоколи про адміністративні порушення. Від 8 до 14 листопада були складені 113 таких протоколів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні