--> Не відображалося у «Дії»: лучанин купив водійське посвідчення через інтернет та викликав поліцію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Не відображалося у «Дії»: лучанин купив водійське посвідчення через інтернет та викликав поліцію

0
-4
Не відображалося у «Дії»: лучанин купив водійське посвідчення через інтернет та викликав поліцію
Лучанин зателефонував на лінію 102 та повідомив, що через мережу інтернет замовив собі посвідчення водія категорії «А», попередньо перерахувавши кошти у сумі 1000 гривень.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Волині.

Чоловік забрав «документ» у відділенні пошти, яке знаходиться на вулиці Єршова, що у Луцьку, та оплатив ще 3000 гривень. Також його здивував той факт, що «документ» відсутній у додатку «Дія».

Інспектори прибули на місце події та виявили у 19-річного заявника посвідчення водія з ознаками підробки. Для встановлення всіх обставин події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції.

Наразі за цим фактом слідчими відкрите кримінальне провадження за підробку документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні