«Не хочу мордувати їх голодом»: жінка залишила дев'ятьох дітей під міськрадою. ВІДЕО

0
-3
«Не хочу мордувати їх голодом»: жінка залишила дев'ятьох дітей під міськрадою. ВІДЕО
У Кривому Розі жінка залишила своїх 9-х дітей з речами і свідоцтвами про народження під будівлею міськради.

Про це пише ТСН.

«У зв'язку з тим, що у мене немає можливості годувати і я на цей момент не можу оформити будь-які виплати - малозабезпечені чи аліменти, і я не можу забезпечити умови їхнього проживання, я їх відвезла в міськвиконком і залишила біля входу», - розповіла жінка.

Мати поскаржилася, що звернулася до служби у справах дітей, яка знаходиться у селищі Широке, щоб оформити виплати, але там стали вимагати пакет документів, зокрема й довідки про зарплату чоловіка, з яким вона офіційно не розлучилася. Через ненадані папери допомогу жінці на дітей не оформили.

Жінка розповіла, що почала вимагати, аби дітей забрали у притулок, але їй повідомили, що місць там немає. Натомість запропонували взяти дітей, якщо вона напише відмову від дітей. Проблема не вирішилася і жінка залишила дітей під будівлею міськради.

«Не хочу більше мордувати їх голодом. Я знаю, що держава їх прогодує, тим паче там 7 пацанів зростає - вони будуть захищати Україну», - сказала жінка.

Наразі соцслужби прилаштували дітей до Центру реабілітації.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні