«Два тижні тому відвалилися колеса»: з луцьким перевізником через порушення розірвали договір

1
6
«Два тижні тому відвалилися колеса»: з луцьким перевізником через порушення розірвали договір
Перевізник ФОП Макарчук М.П., який надає послуги перевезення пасажирів на автобусних маршрутах №3 та №9, постійно порушував вимоги, через що з ним розірвали договір на один з маршрутів.

Відповідне рішення прийняли 17 листопада під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, пише Волинь Пост.

Начальник відділу транспорту Віктор Главічка розповів, що у період з 1 квітня по 8 листопада 2021 року, відсоток транспорту на маршрутах становив: №3 – 81%, №9 – 79 %, тоді як згідно з договором цей показник має бути не менше 95%.

Посадовець запропонував розірвати договір із ФОП Макарчук М.П. щодо маршруту №3, а щодо маршруту №9 видати попередження. Якщо будуть повторні порушення, щодо цього маршруту договір теж обіцяють розірвати.

«Ваш транспорт є потенційно небезпечним для пасажирів. Два тижні тому у відвалилися колеса на проспекті Перемоги, минулого року у вас провалилася підлога, ваші «Богдани» задимлюються. Люди не можуть їздити таким транспортом. Це небезпечно», - звернувся до керівники компанії-перевізника луцький міський голова Ігор Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А наступне буде-перевізники немають прибутків щоб купувати нові автобуси. Треба піднімати вартість проїзду, ось в Києві підняли до 20 гривень
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні