--> Викрав 100 тисяч гривень: житель Львівської області пограбував волинянина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Викрав 100 тисяч гривень: житель Львівської області пограбував волинянина

0
-2
Викрав 100 тисяч гривень: житель Львівської області пограбував волинянина
Правопорушнику слідчі повідомили про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням у житло. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

У понеділок, 15 листопада, до поліції із заявою про крадіжку звернувся 50-річний житель Павлівської громади. Потерпілий розповів, що з його будинку зникли гроші. Невідомий пошкодив міжкімнатні двері приміщення та викрав понад 100 тис. грн.

На місце прибула слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці вилучили речові докази, які виявили на місці. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Оперативники встановили, що зловмисник пересувався автомобілем ВАЗ 2106. Підозрюваного правоохоронці наздогнали за межами Волинської області. Ним виявився 26-річний житель Львівської області. Частину викрадених грошей та автомобіль вилучили.

Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні