Місячне затемнення: чого чекати знакам Зодіаку

0
-1
Місячне затемнення: чого чекати знакам Зодіаку
Місячне затемнення очікується 19 листопада і багато хто цікавиться, на що чекати знакам Зодіаку. Це буде вже другий коридор затемнень і водночас непростий період. Рекомендується поменше думати про погане і більше про хороше.

Про це пише Панночка.

Овен (21 березня - 19 квітня)

Овнам рекомендується приділити особливу увагу своєму раціону харчування, відмовитися від шкідливих продуктів. Бажано взагалі влаштувати детокс та посидіти на кефірі з яблуками, легких кашах, кисломолочних продуктах.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Чудовий час для творчості. Можна визначити цілі на майбутнє і подумати над тим, як здійснити їх, що для цього необхідно зробити. Важливо записати все на папері, щоб легко рухатися вперед.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Близнюкам важливо приділити увагу фінансовим питанням. Можна зарядити свій гаманець багатством. Для цього проводиться ритуал у ніч проти 19 листопада. Слід викласти з гаманця всю дрібницю і покласти на підвіконня так, щоб на неї падало місячне світло. Перед сном важливо вголос попросити нічне світило про грошове багатство. Вранці монети відправити назад в гаманець.

Рак (22 червня - 22 липня)

Ракам слід приділити увагу здоров'ю. Можуть відчуватися нудота, біль голови та інші розлади. Краще взяти вихідний та зайнятися малюванням, вишиванням, ліпленням, відпочити вдома, подивитися улюблений серіал.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Левам не варто поспішати цього дня. Бігти попереду паровоза – погана тактика. Усі рішення слід добре зважувати, аналізувати. Для звільнення та зміни роботи період невідповідний. Краще просто довіритися долі та плисти за течією.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Дівам рекомендується видалити з життя все, що не потрібно. Можна влаштувати генеральне прибирання, а також зайнятися медитацією, щоб очистити розум від поганих думок. Добре буде, якщо вибратися на природу та провести там весь день.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Терезам слід приділити особливу увагу особистому життю та розібратися з партнером. Як варіант, можна взяти відпустку та разом вирушити на відпочинок. Розрив буде важким, тому важливо постаратися зробити все, щоб цього не сталося.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Енергійність та активність Скорпіонів зросте до максимуму цього дня. Але не варто братися за купу справ одразу. Всю енергію важливо направити на одну справу та довести її до кінця.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)
Затемнення для Стрільців – це добрий період для трансформації та очищення своєї енергетики. Добре було б розлучитися зі старими та непотрібними речами.

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Істотних змін не варто ініціювати. Час для цього не підходить. Краще провести день спокійно, не поспішати, відпочити. Емоції важливо тримати під повним контролем. В іншому випадку Фортуна покарає.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Водоліям варто записатися на курси підвищення кваліфікації цього дня. Також рекомендується почати розвивати свої соціальні навички, більше спілкуватися з людьми. Поліпшення знань допоможе в майбутньому досягти висот у кар'єрі.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Рибам належить зробити складний вибір у день повного місяця. Від нього багато залежатиме. Тому важливо зважити всі «за» та «проти». Допоможуть зорієнтуватися сновидіння. Також варто дослухатися до свого внутрішнього голосу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні