Топ-7 жіночих імен, які приносять удачу

0
-4
Топ-7 жіночих імен, які приносять удачу
З давніх-давен було відомо, що імена мають практично пророчу силу, тому до наречення ім'ям ставилися дуже серйозно. Ім'я могло як дати сили, так і відняти їх, додати сміливості або, навпаки, малодушності.

Про це повідомляє Факти.

Софія

З давньогрецької означає «мудрість». Від природи спокійні, Софії підкорюють своєю зосередженістю. Здається, що в цій задумливій мовчазності і криється весь сенс світобудови і, звичайно ж, удача відповідає їм взаємністю. Вони не біжать за удачею, адже знають, що Фортуна не любить біганини і сама готова лягти на коліна, немов домашня кішка.

Марія

У перекладі з давньогрецької - «пані». Дівчата з таким ім'ям мають веселу вдачу і непохитне відчуття щастя від усього оточуючого їх світу. У союзі такі жінки просто як магніт притягують удачу і немов царствені особи прямо-таки по-королівськи поводяться з нею.

Анастасія

Власниці цього імені ростуть дуже спокійними дівчатками, добре пристосовуються до обставин і завжди райдужно дивляться вперед. Таким дівчатам, здається, усе ні по чим. Хоча чому здається? Вони і правда володіють якимось таємним знанням, як привернути удачу і утримати її.

Дар'я

Ім'я походить з давньогрецької «переможниця». Не дарма цим дівчаткам дається спочатку чоловіче ім'я - саме воно і приманює до них удачу. Але тут, на відміну від розсудливої Софії і спокійної Анастасії, не все так просто. Дар'ї не отримують удачу просто так, але, як справжні переможці, виривають її з чужих рук. Удача для них не щось само собою зрозуміле, а бойовий трофей. Але хіба це не робить її більш цінною?

Анна

Від природи працьовиті, вони до всього доходять через наполегливість. Фортуна посміхається їм лише через час їх постійної праці. Зате цінність даного «придбання» настільки висока, що Анни прагнуть утримати це все життя.

Єлизавета

Споконвіку Єлизаветами було прийнято називати царствених осіб, і не дарма. Саме Єлизавети могли притягнути примхливу удачу за хвіст і поширити її вплив на оточуючих.

Вікторія

Вікторія - це «перемога», перемога не тільки над собою, а й над усіма невдачами, які часом обіцяє нам навколишній світ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні