Аби день розпочався вдало: швидкі та корисні сніданки

0
2
Аби день розпочався вдало: швидкі та корисні сніданки
Настрій зранку залежить від різних факторів, серед яких присутній і смачний сніданок. Якщо ви приготуєте вдалу та швидку страву зранку, справи ваші підуть як по маслу.

Про це пише 5 канал.

Млинці з вівсяного борошна

Хоч приготування таких млинців займе у вас трохи часу, але результат буде вартим того. А якщо додати до них фрукти та ягоди, ваш сніданок стане по-справжньому смачним та корисним.

Запечені яблука

Ви коли-небудь куштували яблука, запечені із рисом? Нафаршируйте половинки яблук рисом, родзинками і горішками. Рис – це хороше джерело вуглеводів, горіхи – білків, а самі яблука – це джерело вітамінів та мікроелементів.

Сирна запіканка

Доволі ситний і калорійний сніданок, який забезпечить вас енергією до самого обіду. І головне, запіканку можна приготувати заздалегідь і не витрачати вранці дорогоцінний час біля плити.

Сендвіч із куркою та салатом

Якщо замінити звичайний хліб цільнозерновим, а шинку – запеченим курячим філе, та ще й додати листочок салату та помідори, ваш сендвіч буде не лише смачним, а й корисним.

Фруктовий салат

Дуже легкий сніданок, який допоможе запустити свій організм. Такий варіант чудово підійде тим, хто не любить снідати вранці. Хто ж відмовиться від порції свіжих соковитих фруктів? А якщо додати туди сиру та горішків, сил вам вистачить до обіду.

Сир із фруктами та вершками

Ще один класичний сніданок. Готувати швидко – їсти смачно. І ви отримуєте заряд білків, кальцію та вітамінів.

Тост із яйцем і авокадо

Авокадо – один із головних кулінарних героїв останніх років. Візьміть шматочок підсмаженого хліба, варене яйце, скибочки авокадо – вуаля, смачний і корисний бутерброд готовий. А якщо додати шматочок лосося і варене яйце замінити яйцем-пашот, ви отримаєте справжню ресторанну страву.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні