Головні зірки фільму "Людина-павук" розповіли про свої почуття

0
4
Головні зірки фільму "Людина-павук" розповіли про свої почуття
Одна з найулюбленіших кінопар всесвіту Marvel, схоже, справді зустрічається. Том Голланд і Зендея, які разом взяли участь у фільмі "Людина-павук: Повернення додому", розповіли журналістам про свої почуття.

Пише 24 канал.

Першим про роман вирішив розповісти Том Голланд в інтерв'ю GQ. Хлопець завжди намагався приховувати особисте життя поза увагою камер.

"Одним із недоліків нашої професії є той факт, що конфіденційність більше не під нашим контролем, і момент, який відбувається між двома людьми, які дуже люблять один одного, тепер ділиться з цілим світом", – зазначив Том Голланд.

Проте особисте життя з журналістами він не став обговорювати: "Я надто поважаю її, щоб говорити... Це не моя історія. Це наша історія. І ми говоритимемо про це, коли будемо готові говорити про це разом", – прокоментував актор стосунки із Зендеєю.

25-річна Зендея теж не залишилась осторонь коментарів.

"Це було досить дивно і заплутано. Я думаю, що любити когось – це сакральне та особисте, і ми хотіли б насолоджуватися цим лише удвох", – заявила дівчина.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні