«Тисяча Зеленського» звідки гроші

0
1
«Тисяча Зеленського» звідки гроші
Верховна Рада на засіданні прийняла за основу законопроєкт № 6297, який передбачає виділення тисячі гривень усім вакцинованим громадянам України. За нього проголосували 285 нардепів.

Пише Сьогодні.

"Метою даного законопроєкту є забезпечити соціальну підтримку застрахованим особам у зв'язку із запровадженням на території окремих регіонів обмежувальних протиепідемічних заходів, які призвели до тимчасової зупинки діяльності суб'єктів господарювання, а також стимулювання суб'єктів господарювання та найманих працівників до вакцинації", – йдеться у записці пояснення.

3 млрд грн візьмуть із податку на прибуток підприємств, рентної плати та податку на додану вартість.

Для виплат створять віртуальні платіжні картки у "Дії". Видану за повний курс вакцинації тисячу можна буде витратити на придбання квитків у кінотеатр, театр, концерт, заняття спортом чи подорожі Україною потягом чи літаком тощо.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні