--> На Волині зростають тарифи для населення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині зростають тарифи для населення

2
-3
На Волині зростають тарифи для населення
Учора, 18 листопада 2021 року, відбулася зустріч керівництва міст Луцьк, Ковель, Володимир-Волинський, Нововолинськ та Рожище, де обговорювали недопущення підвищення тарифів на Волині.

Про це повідрмляє проКовель.

Деякі міста збільшили ціни для населення попри Меморандум про не підвищення рівня тарифів, де присутня домовленість не збільшувати тарифи на тепло і гарячу воду в цьому опалювальному сезоні у порівнянні із попереднім.

"Є домовленість і зобов’язання, яких треба дотримуватися. Це державне рішення, яке приймалося усіма нами. Треба зробити так, аби ціни в платіжках щодо тарифів не підвищувались для населення. Тому треба сісти, ще раз порахувати і спільно знайти шляхи вирішення цієї проблеми", - повідомив голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там багато приватних "прокладок", мета яких побільше заробляти. І байдуже як.
Відповісти
Поки будуть сидіти думати то і зима закінчиться
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні