--> Новий податок в Україні: хто і за що платитиме | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Новий податок в Україні: хто і за що платитиме

1
4
Новий податок в Україні: хто і за що платитиме
Забезпечені українці тепер повині платити податок на доходи від бізнесу, на дорогі автомобілі, на операції з цінними паперами та податок на землю.

Про це повідомляє HB Бізнес.

Податок від бізнезу залежатиме від розміру заробітної плати чи значної суми премій.

"Фактично податкове навантаження падає зі зростанням зарплати, сукупний обсяг податків із зарплати, скажімо, в 1 мільйон гривень становитиме 21,4%", - розповіла податковий консультант
Олександра Томашевська.

За словами експертки, на кожен дорогий автомобіль, вартість якого перевищує 375 мінімальних зарплат та вік якого не перевищує 5 років - податок складає 25 тисяч на рік.

"Податок на землю в Україні прив'язаний до нормативної оцінки та може становити до 1%. Максимальна ставка податку на нерухомість становить до 2% від мінімальної зарплати. Однак, кожен населений пункт затверджує ставку самостійно", - повідомила Олександра Томашевська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В деяких Європейських країнах чим більше заробляєш мільйонів тим більший відсоток платиш.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні