Луцькі заклади перевірили на наявність зелених COVID-сертифікатів

0
-1
Луцькі заклади перевірили на наявність зелених COVID-сертифікатів
Представники робочої групи з моніторингу дотримання карантинних обмежень у «червоній» зоні відвідали низку закладів громадського харчування в обласному центрі.

Інформує Волинська ОДА.

Зокрема, наявність «зелених» COVID-сертифікатів перевірили у персоналу та відвідувачів ресторанів «Fat Cat», «4rest», «Млин», «Mcdonald’s (МакДональдз)» та піцерії «Scorini.Сімейна». Окрім того, з метою моніторингу дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів представники робочих груп відвідали також готель «Patio di Fiori» та магазин «Comfy», що у ТРЦ «ПортCity».

Як зазначили представники контролюючих органів, що входять до складу робочих груп, у всіх перевірених закладах дотримані карантинні обмеження, передбачені у «червоній» зоні, та протиепідемічні вимоги.

«Власники закладів, у яких ми сьогодні побували з перевіркою, відповідально поставилися до впровадження обмежувальних протиепідемічних заходів у період карантину, – зауважив заступник начальника управління економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації Андрій Ткачук. – Відтак, увесь персонал має наявні «зелені» COVID-сертифікати або ж результати ПЛР-тестування. Як говорили власники та працівники закладів, усі пам’ятають минулорічний локдаун, а тому сьогодні кожен свідомий громадянин турбується за своє здоров’я та хоче працювати і залишатися соціально активним».

За словами представників робочих груп, відвідувачів у ресторанах небагато, однак, усі вони також мають необхідні документи, які дозволяють їм перебувати у закладах громадського харчування у «червоній» зоні.

"Стосовно гостей то ми даємо можливість компенсації 50 % вартості тесту нашим гостям і це робить відпочинок в нашому готелі, спа та ресторані безпечним! Маю надію, що нашими спільними зусиллями ми виведемо рідну Волинь з червоної зони! Особливо хотів би вклонитися нашим медичним працівникам які щоденно ризикуючи власним життям рятують інших і нагадати, що для них в нас діє акція -50% на доставку!" - зауважив власник «Patio di Fiori» Володимир Пащенко.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні