Закинув на кузов і поїхав: центром міста рухався трактор без колеса. ВІДЕО

2
6
Закинув на кузов і поїхав: центром міста рухався трактор без колеса. ВІДЕО
У Харкові водій трактора їхав без одного колеса. Чоловік попри поломку продовжував свій рух.

Про це пишуть Новини Live.

На відео можна побачити, як трактор рухається дорогою не на чотирьох колесах, а на трьох. Також можна побачити, що водієві складно керувати трактором, але він навіть і не думає зупинятися.

Відомо, що по дорозі у трактора відпало колесо. Водій зупинився, закинув його на кузов і продовжив рух. Ймовірно, що так він хотів від’їхати з проїжджої частини, аби не заважати іншим автомобілям та не створювати аварійної ситуації.

«Суворі харківські трактористи ніколи не здаються. У типа на Горбатому мості відпало колесо, закинув у кузов і поїхав працювати на благо міста», – йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодець а що робити
Відповісти
Та на наступному перехресті він і друге колесо закинув у прицеп, а після третього перехрестя він вже як мотоцикл до бази доїхав ! То трактор з ХТЗ !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні