--> Рецепт дня: бургер з куркою та грушею | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рецепт дня: бургер з куркою та грушею

0
4
Рецепт дня: бургер з куркою та грушею
Усі люблять бургери: як дорослі так і малеча. Не надто традиційний, але неймовірно смачний бургер, який здивує всю вашу сім'ю.

Про це пише Захід Нет.

Інгредієнти (на 8 бургерів):

свіжі булочки;

блакитний сир із пліснявою 100 гр;

груша 2 шт;

рукола (або інший салат, який смакує) 100 гр;

сіль та перець за смаком;

фарш (курячий або індичий, він краще пасує до груші та сиру) 500 гр;

бальзамічний оцет (краще фруктовий) 2 ст. л.

Спосіб приготування:

Посолити та поперчити фарш, сформувати з нього 8 тонких котлет. Щоб вони були однакового розміру можна використати будь яке кільце (або для гарніру, або навіть звичайну склянку). Розмір котлети має відповідати розміру булочки.

Грушу розрізати на тоненькі скибки, витягнути кісточки. Викласти їх на тарілку та збризнути бльзамічним оцтом. Сир покришити.

Обсмажити котлету на сковороді з двох боків. А ще краще – на грилі. Якщо немає ані грилю, ані сковороди, на якій можна смажити без олії, то потрібно намастити сковороду дуже-дуже маленькою кількістю олії. Зручно використати для цього селіконовий пензлик.

Котлети відкласти. На сковорідці розплавити сир та обкачати у ньому котлети.

Булочку розрізати на дві частини. Обсмажити бік розрізу. На нижню половинку булочки викласти цибулевий мармелад (якщо використовується), салат (руколу), котлету, грушу. Зверху покласти верхню половинку булочки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні