--> Протягнув за собою: у центрі міста маршрутка на смерть збила монахиню. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Протягнув за собою: у центрі міста маршрутка на смерть збила монахиню. ВІДЕО

0
-2
Протягнув за собою: у центрі міста маршрутка на смерть збила монахиню. ВІДЕО
У центрі Львова водій маршрутки збив двох жінок та втік з місця події.

Про це повідомляє прес-служба поліції Львова.

ДТП трапилася сьогодні, 20 листопада, близько 6 години ранку, на перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи у Львові. Відомо, що одна жінка внаслідок отриманих травм загинула, інша з тілесними ушкодженнями госпіталізована.

Правоохоронці встановили, що водій маршрутки №138 марки «БАЗ», 47-річний мешканець Львова, повертаючи з вулиці Дорошенка на проспект Свободи, здійснив наїзд на двох львів'янок віком 48 та 67 років, які рухалися пішохідним переходом. Водій, не зупиняючись, поїхав з місця ДТП.

В результаті наїзду одну жінку відкинуло на проїздну частину дороги. Вона отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована. Також неподалік маршрутки було виявлено тіло другої 48-річної жінки, на яку було скоєно наїзд. Встановлено, що жінка зачепилася за кузов маршрутки, в результаті чого вона протягнула жінку містом.

За даними Львівської архідієцезії Римо-католицької церкви, загиблою є монахиня Катедрального собору Внебовзяття Пресвятої Діви у Львові Ольга Дуплеца, пише Пряма мова Львова.

Невдовзі патрульні поліцейські виявили транспортний засіб на кінцевій зупинці на вулиці Джорджа Вашингтона.

Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили характері пошкодження переднього бампера. Водія затримано.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Наразі чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні