В розвідку не підеш: найгірші подруги за знаком Зодіаку

0
9
В розвідку не підеш: найгірші подруги за знаком Зодіаку
Жіноча дружба вкрай відрізняється від чоловічої. І є представниці знаків Зодіаку, які за своєю природою не мають тих якостей, які від них чекають у дружбі.

Про це пише Today.

Близнюки

Ці жінки досить розумні та кмітливі, але часом надто вперті. У дружбі треба вміти поступатися, а Близнюки не завжди це вміють, адже вони звикли перебувати у центрі уваги. Вони часто думають, що всі знають і розуміють краще за інших. Іноді, навіть коли вони явно не мають рації, їх важко в цьому переконати. У розвідку з подругою-Близнюком піти можна, але велика ймовірність того, що ви встигнете посваритися десять разів ще на етапі планування. Ще варто знати, що для жінок-Близнюків на першому місці завжди стоять стосунки з чоловіком, тому вони легко забудуть про дружбу заради свого обранця.

Рак

Жінки-Раки задаровують своїх друзів різними приємними дрібницями та виявляють до них великий інтерес. Однак, якщо один раз якось не так подивитися на Рака, або не привітати представницю цього знаку Зодіаку зі святом, то подруга-Рак одразу зробить свої висновки. Часом Раки думають одне, говорять інше, а роблять взагалі третє. Раки схильні надумувати те, чого немає, і ображатись на людей, навіть якщо для цього немає приводу. Якби ви пішли у розвідку з представницею цього знаку Зодіаку, то була б дуже велика ймовірність того, що ви не повернулися б назад.

Стрілець

Жінки-Стрільці за своєю природою веселі, оптимістичні та авантюрні. Вони товариські, але близькі до друзів, по суті, їм не потрібні. Стрільці можуть розповісти про свої проблеми психотерапевту, а йти у розвідку з вами вони б і не погодилися. І питання тут не в довірі, а у волелюбності та небажанні ставити свої інтереси нижче чи на рівні з кимось.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні