Кріп та куркума: які продукти варто їсти на сніданок

0
1
Кріп та куркума: які продукти варто їсти на сніданок
Сніданок – важлива складова денного розпорядку. Адже саме вранці організм запускає усі робочі процеси після тривалого голодування вночі.

Про це пишуть Новини Live.

Як запустити метаболізм уранці

Правильні продукти допоможуть прискорити обмін речовин уранці. Тому, щоб сніданок приносив користь і заряджав організм енергією, треба їсти певні продукти.

Які продукти варто їсти вранці

Збалансований сніданок повинен містити приблизно однакову кількість жирів, білків та складних вуглеводів. При цьому варто уникати продуктів із високим вмістом цукру.

Як ідеальний варіант сніданку є, наприклад, тост із авокадо, грецький йогурт із гранолою, цитрусовими фруктами та насінням чіа, а також вівсянка та варені яйця.

Запити ранкову їжу можна кавою або зеленим чаєм – вони теж сприяють прискоренню метаболізму.

Для більшої корисності до сніданку варто включити овочі й зелень, серед яких, зокрема, броколі, спаржа, рукола, кріп, базилік. Не зайвими будуть і такі спеції, як кориця, імбир та куркума.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні