Як захистити новорічну ялинку від домашнього улюбленця: лайфхак

0
-6
Як захистити новорічну ялинку від домашнього улюбленця: лайфхак
Ірен Олокко з США вигадала спосіб, як захистити ялинку від свого кота.

Про це пише УНН.

Домашній улюбленець жінки часто зривав іграшки з ялинки та намагався її перевернути. Тому жінка вирішила з цим покінчити.

«Я почала класти апельсини чи мандарини на меблі там, куди не хотіла його пускати, і це спрацювало. Щороку він краде різдвяні кулі з ялинки та знищує різні прикраси. Мені набридло кричати на нього і мені на думку спала геніальна ідея. Вона одразу спрацювала», — розповіла жінка.

Ірен зазначила, що її кіт шипить і втікає, коли вона поряд з ним чистить апельсини чи мандарини. Тому жінка розклала навколо ялинки кілька мандаринів. Через це кіт Віктор щоразу обходить дерево стороною.

Жінка наголошує, що кожен господар домашніх тварин може спробувати такий спосіб. Варто лиш дізнатися, що саме не подобається вашому улюбленцю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні