Як прикрасити оселю до нового року

1
-5
Як прикрасити оселю до нового року
Новорічний декор чи ненайкраще допомагає налаштуватися на святкову атмосферу.

Про це повідомляє Сьогодні.

Зелений та червоний вже давно стали традиційними різдвяними кольорами. Зелений колір асоціюється з вічним життям і таємницею. Як говорить одна стара книга: Відповідно до історії, взимку всі дерева втрачають листя, а кущі падуба залишалися вічнозеленими. Люди думали, що в них криється якесь чаклунство, яке допомагає пережити зимові холоди. З одного боку, ставилися до нього з побоюванням, а з іншого – захоплювалися і прикрашали свої будинки вінками з падуба з думкою про літо й відродження життя.

Червоний колір – символ безумовного кохання і не тільки. Тому таке поєднання кольорів вважається класичним на різдвяні свята. Ще до появи ялинкових іграшок люди прикрашали оселі червоними яблуками, як символом вічного життя та кохання.

Цьогоріч варто подивитися по-іншому на різдвяне оформлення та розглянути альтернативу класичним зеленим ялинкам. Хорошим та вражаючим варіантом стане чорна ялинка. Вже самі собою вони виглядають самодостатньо, вишукано, сучасно й сміливо.

До того ж, чорні ялинки – чудова база для створення новорічного декору. На тлі чорного кольору виграшно виглядають ялинкові іграшки усіляких кольорів. Це можуть бути як мінімалістичні ялинкові кулі, так і вишуканіші іграшки з блискітками, кристалами і паєтками. Відмінним рішенням стануть ялинкові прикраси білого кольору, гра контрастів і монохром допоможуть вам виділитися.

Коли хочеться, щоб атмосфера свята перебувала у всьому домі, на допомогу приходять маленькі ялинки. Це актуальні дерева в горщиках чи ялинках, які можна поставити на камін або на комод, розмістити в коридорі чи навіть на кухні. Ці ялинки відповідають за додатковий декор та доповнюють загальну концепцію.

Один з новорічних трендів, який варто виділити - нестандартний блиск каменів. Іграшки з кристалами, паєтками або камінням стануть окрасою не лише новорічної ялинки, але їх можна використовувати і в оформленнях. Наприклад, прикрашати ними святковий стіл чи кімнатні двері.

Сувеніри з дерева стануть чудовим доповненням до різдвяного оформлення. Зрештою кожен елемент декору – справжній витвір мистецтва, у якому приділили увагу кожній деталі. Такі сувеніри можуть прикрасити, наприклад, підвіконня, той таки камін, комод.

Отже, свято відчуватиметься у кожній кімнаті та у кожному куточку будинку.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чорна ялинка має виглядати незвично. От тільки вже чекаю коробку ретроіграшок з Віоліті, навряд чи вони будуть гармоніювати з таким модерновим рішенням
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні