--> Коли Волинська область вийде з «червоної» зони карантину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Коли Волинська область вийде з «червоної» зони карантину

2
-17
Коли Волинська область вийде з «червоної» зони карантину
Заступниця голови облдержадміністрації Людмила Тимощук розповіла про ситуацію з коронавірусом на Волині та дала прогнози, коли ж область вийде з «червоної» зони.

Про це стало відомо під час брифінгу Волинської ОДА щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції, який відбувся напередодні, 22 листопада.

«По нашим розрахункам цей тиждень ще буде «червона» зона, тому що у нас є по двох показниках перевищення. Ще раз наголошую: як тільки перевищення впаде по рівню виявлення захворювання (менше 20 на 100 тисяч) і по рівню госпіталізації (менше 60 на 100 тисяч) - ми виходимо з «червоної» зони. Як тільки ми будемо дотримуватися карантинних обмежень і провакцинуємось, ми виходимо з «червоної» зони. Надіюся за тиждень, можливо два», - зазначила Людмила Тимощук.

Також Людмила нагадала, що головним показником по якому Волинь увійшла в «червону» зону - завантаженість ліжок більше 65%. Вона зазначила, що сьогоднішній день, 23 листопада, впродовж останнього тижня цей показник став значно меншим.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А скільки всього в області тих ліжок? Можливо це 65% від 100 чи 200?
Відповісти
Там так забрехались, що самі точну відповідь не дадуть
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні