Горнятко кави: яку користь приносить цей напій

0
-4
Горнятко кави: яку користь приносить цей напій
Кожному кава може як бути корисною, так і шкодити. Втім, якщо ви помірно споживаєте каву просто заради задоволення, а не для покращення роботи організму, то вона корисна.

Про це пише Storinka.

Британський дієтолог Френкі Філліпс повідомила про зниження ймовірності виникнення цукрового діабету другого типу при постійному споживанні кави.

За словами дієтолога, в день людина без шкоди для здоров'я може випивати до п'яти чашок кави, проте сумарна кількість кофеїну не повинна перевищувати 400 мг на добу. Також фахівець додала, що це правило не поширюється на вагітних.

Філіпс зазначила, що регулярне споживання кави, зокрема, сприяє зниженню ризику розвитку хвороб серця та судин, оскільки в ньому містяться антиоксиданти, які мають протизапальну дію.

Крім того, за словами жінки, кава покращує роботу мозку та прискорює метаболізм, а тому корисно для людей, які мають зайву вагу або намагаються схуднути.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні