«Чорна» п'ятниця: поради для успішних покупок

0
17
«Чорна» п'ятниця: поради для успішних покупок
Цього дня майже в усьому світі, продавці пропонують свої товари з великими знижками на радість мільйонів покупців.

Про це пише Dip.

Чорна п’ятниця традиційно проводиться в останню п’ятницю листопада, а цього року це дата припадає на 26 листопада, тому більшість акцій та знижок для Чорної п’ятниці починається за кілька днів до неї, а деякі продовжуються після Чорної п’ятниці.

Для вдалих покупок вам потрібно:

Встановити бюджет та дотримуйтесь його

Одна з великих помилок, яку робить більшість людей у ​​Чорну п’ятницю, – це витрачати більше, ніж вони можуть собі дозволити, а потім повертати її чи ображатися на себе за необдуману покупку.

Бюджет дасть вам можливість купити більше речей, тому що часто буває, що нас вводять в оману емоції Чорної п’ятниці, ми купуємо щось дуже дороге і не маємо змоги ні на що інше.

Позначте продукти та стежте за ними

Слідкуйте за цінами та пропозиціями під час Чорної п’ятниці. Заздалегідь оберіть товар. який хочете придбати.

Чорна п’ятниця ідеально підходить для покупки різдвяних подарунків

Якщо ви ще не склали різдвяний список подарунків для родичів, друзів чи колег, зараз саме час його скласти.

Добре сплануйте, де ви будете робити покупки

Здійснюючи покупки до Чорної п’ятниці, бажано не надто довіряти невідомим компаніям, а уважно вивчити їхні пропозиції. Найкраще купувати на сайтах, яким ви довіряєте та яким ви вже робили покупки, але при цьому залишаючись задоволеною якістю їхньої продукції. Це забезпечить душевний спокій та безпеку при нових замовленнях.

Косметика чи парфум за гарною ціною

Часом продукти, які ми хочемо мати, коштують дорожче, ніж ми можемо собі дозволити. Однак Чорна п’ятниця дає нам чудовий шанс купити бажані косметичні засоби для макіяжу чи парфуми.

Підпишіться на розсилку новин, щоб отримувати інформацію про останні акції та знижки

Це чудова можливість заздалегідь дізнатися про нові продукти та рекламні пропозиції, тому що ви не пропустите відмінні пропозиції, про які пізніше пошкодуєте.

Підписавшись на сайт магазину, ви також зможете відстежувати знижки, які продавець робить з часом, та стежити за тим, чи виконують вони свої обіцянки.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні