Дієтолог назвала найкращий сніданок

0
2
Дієтолог назвала найкращий сніданок
Сніданок може складатися з різних продуктів, але є кілька інгредієнтів, які повинні входити до вашого ранкового раціону, коли справа стосується здоров’я.

Про це повідомляє UkrHealth.

У кожної людини є свої харчові переваги, але є продукти, які зможуть задовольнити будь-який смак, а їх приготування не вимагаєтиме багато зусиль і часу.

Як повідомила лікар-дієтолог Меліса Ріфкін - у кращий сніданок повинні входити три компоненти: клітковина, Пробіотики і рідина. “Щоб отримати всі три, ми рекомендуємо поєднувати миску вівсянки з нарізаними яблуками( клітковина), ложкою йогурту (пробіотики) і теплим чаєм (рідина)”, – зазначила дієтолог.

Також Меліса розповіла, що такий сніданок наділений здатністю покращувати травлення і надовго забезпечувати відчуття ситості. Розчинна клітковина, яка міститься в вівсі, бобах і деяких фруктах, в тому числі яблуках і цитрусових, також служить пребіотиком.

Що стосується пробіотиків, то вони являють собою корисні бактерії, які покращують роботу кишківника. Пробіотики можна знайти в йогурті, кефірі, кімчі, квашеній капусті і чайному грибі. Додавши ложку грецького йогурту в вівсянку, можна отримати не тільки порцію пробіотиків, але і білка, поділилася Ріфкін.

Хоча пребіотики та пробіотики відіграють важливу роль у створенні здорового мікробіома кишківника, важливо споживати достатню кількість рідини, додала вона. За словами експертки, вона допомагає пребіотикам і пробіотикам виконувати свою функцію, завдяки чому нормалізується травлення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні