«Волинь» готується до «фінального акорду» футбольного року

0
-3
«Волинь» готується до «фінального акорду» футбольного року
Луцька «Волинь» проведе 26 листопада заключний офіційний матч календарного 2021-го року – суперником «Хрестоносців» буде «Прикарпаття».

Підопічні Альберта Шахова не надто стабільно збирають очки у останніх турах Першої ліги, і здобувши лише одну перемогу за п’ять крайніх поєдинків, «Волинь» наразі перебуває лише на 11-й сходинці табелю про ранги другого за силою дивізіону України.

Втім, як повідомляє відомий портал Бетон, на якому завжди можна знайти актуальну статистичну інформацію про український футбол, відставання «волинян» від представників Топ-5 Першої ліги не таке вже й значне. Всього 6 очок відділяють команду Шахова від «Прикарпаття», яке посідає п’яту позицію. При тому, що колектив з Івано-Франківська зіграв на один матч більше за «Волинь».

І символічно, що саме з «Прикарпаттям» луцька команда проведе 26 листопада свій заключний домашній календарний матч року. То ж матиме нагоду поліпшити своє турнірне становище та приблизитися до конкурента за набраними очками. Як ж шанси у «Волині» на перемогу? Як свідчать котирування відомої беттинг-компанії Паріматч, в лінії якої завжди можна знайти актуальні коефіцієнти на матчі української Першої ліги, «Хрестоносці» не будуть фаворитами баталії. Якщо встановити ПМ на телефон у вигляді зручного мобільного додатку і відшукати лінію на матч «Волині» та «Прикарпаття», то можна переконатися, що вірогідність перемоги гостей трохи вища за аналогічний показник для господарів – 39% проти 33% у «Волині».

Зазначимо, що «Волинь» та «Прикарпаття» вже тричі зустрічалися в офіційних матчах поточного року. І якщо на полі франківської команди «Хрестоносцям» не вдалося перемоги в жодному з двох «побачень» (поразка 0:2 в червні та нічия 1:1 в серпні), то в домашній грі, яка відбулася в травні, команда з Луцька здобула впевнену перемогу 2:0. Гарний знак перед новим поєдинком на домашній арені «Хрестоносців»?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні