--> Новорічні іграшки власноруч: цікаві ідеї | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Новорічні іграшки власноруч: цікаві ідеї

0
3
Новорічні іграшки власноруч: цікаві ідеї
Зовсім скоро наступить час святкувань, тож потрібно готувати «прикраси» для оформлення оселі.

Про це розповідає Сьогодні.

1. Ароматні прикраси

Новий рік у багатьох людей асоціюється з пряним та цитрусовим ароматом . Вам знадобиться помаранчевий або червоний апельсин, можна взяти невеликий червоний грейпфрут, жовтий лайм із зеленою шкіркою, лимон. Тонко поріжте фрукти та прикрасьте спеціями – гвоздикою, бадяном, анісом, корицею. Висушіть їх у духовці або природним шляхом, а потім нанизайте на нитки і розвішайте на ялинці або по всьому будинку.

2. Цитрусові іграшки

Інший варіант – більш економний та раціональний. М'якоть можна з'їсти , а ось шкірку заздалегідь обережно очистіть з плодів, виріжте з неї красиві фігурки, покладіть під прес і висушіть. А потім можна прикрашати ялинку чи зробити цілі гірлянди.

3. Паперові зірочки

А ще сніжинки, квіточки та інші цікаві фігурки можна зробити, складаючи смужки паперу в гармошку , вирізуючи візерунки та з'єднуючи по колу за допомогою клею, скотчу чи нитки. Комбінуйте різні кольори і фактури, а також не забувайте про бусинки, паєтки і блискітки.

4. Пробкові ялинки

Якщо у вас є звичка не викидати винні пробки , то тепер їх можна використати у творчості. Поріжте пробку на кілька кружечків, склейте між собою, обв'яжіть мотузкою і прикрасьте бантом – і готова мініатюрна ялинка.

5. Дерев'яні лижі

Для виготовлення цього мініатюрного спортивного інвентарю вам знадобляться палички від морозива та зубочистки , а також трошки новорічної фурнітури для прикраси. Розфарбуйте лижі, намалюйте сніжинки, приклейте петельки для палиць і можна вішати на ялинку.

6. Котушки побажань

Напишіть багато теплих, світлих, радісних та приємних новорічних побажань, можна навіть заготовити їх цілі рулони – для кожного члена сім'ї. А потім намотайте на котушки від ниток і розвішайте на ялинці.

7. Символ року

На святковій ялинці, звичайно ж, має бути символ 2022 року Тигр . Нехай навіть і зовсім крихітний. Якщо ви товаришуєте з крючком і нитками – це справа одного вечора. Найпростіше обв'язати кульку, але можна знайти іншу схему в'язання.

8. Новорічні шишки

Вам навіть робити практично нічого не потрібно – природа все вигадала сама ! Візьміть шишки, вберіть їх різнокольоровими кульками – із пластику, паперу, бусинок, ниток чи повсті. Такі ялинки можна розвісити на велику ялинку або встановити на підставку та поставити на поличку.

9. Вишиті іграшки

Ялинку можна вбрати навіть вишивкою. Головне – ефектно її оформити . Зробіть для вишитої картинки мініатюрну рамочку у вигляді віконця і для натуральності посипте сніжинками-пінопластом.

10. Зірки мотанки

Теплі, ніжні, м'які ялинкові іграшки виготовляються дуже просто. З картону виріжте основу, а потім намотайте на неї побільше ниток. Можна розпустити старий светр чи непотрібний шарф. Зірочки можна зробити однаковими за розміром або різними, строкатими або однотонними, з прикрасами і без.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні