--> Як «заманити» інвестора до Луцька. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як «заманити» інвестора до Луцька. ВІДЕО

1
-8
Як «заманити» інвестора до Луцька. ВІДЕО
Інвестиційний клімат важливий для будь-якого міста. Луцьк також прагне до змін та з кожним роком намагається залучити все більше інвесторів.

Про це у вечірньому Прайм-Таймі телеканалу Конкурент TV розповів керівник депутатської фракції Громадянський Рух «Свідомі» Тарас Шкітер, пише Конкурент.

Він зазначив, що держава багато покладає на місцеві бюджети, але за кошти Луцької територіальної громади має фінансуватись лише інфраструктура, якою користуються жителі цієї громади. Тобто коли кабінет міністрів приймає рішення і виходить так, що велика частина із міського бюджету виділяється на потреби інших громад, це просто є неправильно, адже це «Київ просто намагається перекласти відповідальність».

Щодо інвестиційного клімату Луцька керівник фракції розповів, що зазвичай інвесторами є або вихідці із нашого міста, або ж іноземні компанії. Але, щоб залучити більше людей, що готові вкладати свої кошти у наше місто, потрібно бути лояльнішими. Тобто не ставити якихось умов та завжди дослухатись до їх думки.

«Людей, які готові інвестувати у наше місто, – не так багато. І мені здається, їх не потрібно відштовхувати, з ними потрібно говорити», – зазначив Шкітер.

Детальніше – у відео.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зазвичай такі розмови закінчуються після вимог міської влади до інвестора вкласти якісь "благодійні" внески
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні