--> Основне з «ювілейної» сесії Луцькради. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Основне з «ювілейної» сесії Луцькради. ВІДЕО

1
-1
Основне з «ювілейної» сесії Луцькради. ВІДЕО
Сьогодні, 24 листопада пройшла 22 «ювілейна» сесія – рік депутатської діяльності Громадянського Руху «Свідомі».

Про основні питання та рішення та питання, які розглядались, у вечірньому Прайм-Таймі телеканалу Конкурент TV розповів керівник депутатської фракції Громадянський Рух «Свідомі» Тарас Шкітер, пише Конкурент.

Він розповів, що його команда прозвітувалась за цей депутатський рік. Тому що, за його словами, надзвичайно важливо не забувати про свої обов'язки, якщо ти досягнув певної посади. Бо, ставши депутатами, не всі відповідально ставляться до своєї роботи.

«Ми ще покажемо Лучанам, що вони віддали свій голос за нас не просто так», – зазначає Шкітер.

Зокрема, на сесії розглядалось таке важливе питання щодо допомоги дітям, які опинились без батьківської підтримки та в складних життєвих обставинах. Керівник фракції вважає, що система поширення інформації та допомоги таким дітям є надто повільно та не організовано. Він також зазначив, що люди, які хочуть допомогти у таких ситуаціях, на своєму шляху натраплять на багато перепон, тому це питання потрібно якось вирішувати та спрощувати систему, що триває нині.

Також на сесії розглядалось питання щодо підтримки фермерської діяльності. Адже «Свідомі» є не тільки депутатами Луцька, але й Луцької громади, що містить в собі ще 35 населених пунктів. Тому підтримка фермерів є дуже важливим завданням для фракції.

Детальніше – у відео.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Питання на засипку для свідомих. Свідомі чого?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні