Чи можна виявити алергію на вакцину від коронавірусу до її введення

1
2
Чи можна виявити алергію на вакцину від коронавірусу до її введення
Відомий лікар-педіатр Євген Комаровський розповів, чи можна дізнатися про наявність алергії на вакцину від коронавірусу до її введення.

Про це пише Сlutch.

Лікар розповів, що зробити це неможливо. При цьому він зазначив, що у кожному пункті вакцинації передбачено можливість надання невідкладної допомоги при алергічній реакції на щеплення.

«Тобто там є адреналін, гормони – дексаметазон, наприклад. Тому якщо ви вакцинуєтеся в медичній установі, там є навчений персонал та всі препарати для надання кваліфікованої допомоги. Але ви повинні зрозуміти, що йдеться не просто про алергічну реакцію — там щось свербить, посипало або почервоніло місце ін'єкції — мають на увазі негайна важка алергічна реакція: набряк Квінке, анафілактичний шок. Тільки такі алергічні реакції є протипоказанням до вакцинації», - заявив лікар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А про такий "медичний протокол'' який вимагає обстеження людини перед ваккцинацію він чув?!!! А то розповідає про якийсь " навчений персонал" який згодом розповідатиме про супутні захворювання які "несумісні" з вакцинацією!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні