--> 10 речей, які потрібно зробити до Нового Року | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

10 речей, які потрібно зробити до Нового Року

0
10
10 речей, які потрібно зробити до Нового Року
До Нового року залишилося трохи більше місяця, тому це означає, що вже прийшла пора готуватися до свята і складати плани на новий, 2022 рік. Аби рік завершився добре, потрібно встигнути зробити певні справи до 31 грудня.

Про це пише Лайт.

Завершіть все розпочате

У Новий рік заведено входити із завершеними справами. Тому зайнятися “підтягуванням хвостів” потрібно зайнятися прямо зараз. І тоді, до кінця грудня ви зможете полегшено зітхнути. Віддайте всі борги, закрийте кредити, помиріться з друзями та завершіть те, з чим давно вже пора розлучитися.

Відмовтеся від шкідливих звичок

Багато людей з нового року хочуть кинути палити, почати займатися спортом або позбутися того, що заважає розвитку, здоров’ю і щастю. Варто почати підготовку до цього вже зараз, оскільки зробити цей в один момент виходить дуже рідко.

Складіть список завдань

Оновіть до кінця року свій список завдань, планів і цілей. Вибирайте те, що ви не встигли в цьому році або те, що знаходиться в пріоритеті у вас саме зараз.

Викиньте все зайве

Починайте наводити порядок в будинку і позбудьтеся від усього, що накопичилося за рік. Можна речі роздати, все зіпсоване – викинути, наведіть порядок в шафах, переберіть одяг, взуття, ящики письмового столу і файл на гаджетах.

Виконайте своє бажання

Ви щось не встигли зробити із запланованого в цьому році? У вас ще є час, щоб здійснити мрію. Заплануйте поїздку, розвагу або похід на найближчі вихідні та не відкладайте.

Попросіть пробачення

Не тягніть старі образи в наступний рік, залиште цей неприємний вантаж в старому. Попросіть вибачення, знайдіть рішення тривалого конфлікту і вибачте тих, хто образив вас.

Розірвіть токсичні зв’язки

Варто попрощатися з тими людьми, які заважають вам жити щасливо. Залиште всіх заздрісників, маніпуляторів, токсичних особистостей в старому році. Оточіть себе тими, з ким вам комфортно і добре.

Починайте купувати подарунки

Подарунки близьким під ялинку варто купувати заздалегідь і вже прийшов час цим зайнятися. Перед святами починаються розпродажі, а при замовленні через Інтернет доведеться почекати доставку. Напередодні свят пошти перевантажені, магазини теж.

Відпустіть минуле

Варто відпустити все, що втратило своє актуальність – мрії, цілі, плани, відносини та людей. Відпустіть свої помилки, погані спогади, світогляд. Розставте нові пріоритети, поставте нові цілі, вибачте себе і рухайтеся далі.

Почніть займатися

Неважливо чим, важливо тільки, щоб це було те, до чого ви прагнете. Не потрібно чекати понеділка, відповідного моменту або сприятливих обставин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні