--> Луцький депутат запропонував спростити спосіб допомоги дітям. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький депутат запропонував спростити спосіб допомоги дітям. ВІДЕО

0
-3
Луцький депутат запропонував спростити спосіб допомоги дітям. ВІДЕО
У Луцьку необхідно більше говорити про проблеми дітей, які залишилися без батьківського піклування чи опинилися в складних життєвих обставинах.

Про це в ефірі програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «Конкурент TV» розповів голова фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» у Луцькій міській раді Тарас Шкітер, пише Конкурент.

Сьогодні, аби допомогти дітям, які цього потребують, необхідно витратити чимало часу на формальності. Але цей процес повинен бути простішим.

На думку Тараса Шкітера, можливість допомогти дітям повинна бути швидкодоступною. Потрібно прибрати усі перепони для тих, хто має можливість та бажання підтримати дітей. Було б добре, якби допомогти можна було б і за допомогою мобільного банкінгу.

Тому депутати фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» пропонують, аби інформація про те, хто саме потребує допомоги, була більш доступною, опублікованою на відповідній сторінці у соцмережах тощо – тоді потенційному благодійнику буде простіше знайти потрібні реквізити та переказати кошти.

Детальніше – у відео.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні