Коронавірус зі статевим органом: у центральному парку з'явилась цікава скульптура. ФОТО

1
-3
Коронавірус зі статевим органом: у центральному парку з'явилась цікава скульптура. ФОТО
У одеському Міськсаду презентували новий арт-об'єкт — у вигляді коронавірусу з жіночим статевим органом.

Про це пише Думська.

У рамках міжнародної ініціативи ООН «16 днів активних дій проти ґендерного насильства» одеська художниця Єва Ятт презентувала скульптуру під назвою «Пандемія домашнього насильства».

Арт-об'єкт являє собою кулю, в яку встромлені голки, що нагадує коронавірусну частинку. З одного боку цю частинку прикрашає об'ємне зображення жіночого статевого органу.

Сама авторка розповідає, що скульптура символізує одночасно нашу планету, коронавірус та жіночий початок. Вона покликана звернути увагу громадськості на проблеми домашнього гендерного насильства.

«Ця робота є частиною мого великого проекту. У період пандемії через локдаун дуже сильно погіршилося зростання домашнього насильства. Найчастіше жінки мовчать про свої проблеми і не наважуються боротися. Мій арт-об'єкт покликаний звернути увагу на цю проблему», - розповіла скульпторка.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То чому за оголення отих органів людей штрафують, а тут ні?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні