--> Як працюватимуть курорти в період новорічних свят | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як працюватимуть курорти в період новорічних свят

0
5
Як працюватимуть курорти в період новорічних свят
В Україні вже до кінця цього року очікують зменшення поширення коровірусної інфекції, однак це не послабить карантинних обмежень на курортах.

Про це повідомляє Обозреватель.

Головний санітарний лікар України Ігор Кузін повідомив, що у "червоній" зоні заборонена робота гірськолижних комплексів, але ця заборона не поширюється на вакцинованих громадян.

Як повідомив лікар, наразі опрацьовується дотримання вимог протиепідемічного законодавства у таких місцях відпочинку. Керівництво комплексів в обов‘язковому порядку перевірятиме наявність COVID-сертифікатів або негативних ПЛР-тестів у відвідувачів. Крім того, антиковідну перевірку планують робити ще при в'їзді до курортного комплексу, щоб уникати черг.

Але Кузін припускає, що антивакцинатори, скоріш за все, поїдуть відпочивати на напівлегальні курорти.

"Я сподіваюся, що курорти будуть застосовувати будь-які інструменти впливу на тих, хто не хоче пред'являти сертифікати. Думаю, що для таких людей є напівлегальні курорти, якими вони, напевно, будуть користуватися", – повідомив Ігор Кузін..

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні