--> «Єрмак не вбивав людей і він не подобається Порошенку»: Зеленський розповів чи звільнятиме Єрмака | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Єрмак не вбивав людей і він не подобається Порошенку»: Зеленський розповів чи звільнятиме Єрмака

3
0
«Єрмак не вбивав людей і він не подобається Порошенку»: Зеленський розповів чи звільнятиме Єрмака
Президент Володимир Зеленський вважає неправильним звільняти голову Офісу Президента Андрія Єрмака на тлі з розслідуванням одного видання.

Таку думку він висловив під час пресконференції 26 листопада, пише ТСН.

Президент, відповідав на питання журналістки та наголосив, що не варто порівнювати голову його Офісу Єрмака з очільник МВС часів Януковича Олександром Захарченком.

«Не треба порівнювати історію Захарченка і Єрмака. По-прше, Єрмак не вбивав людей і не давай такі команди. По-друге, пан Єрмак навпаки повертав людей, яких власник вашого каналу - товариш Петро Порошенко повинен був повернути додому. Це зробив Єрмак. Він повертав моряків, він займався обміном. Він дійсно провів з багатьма колегами дуже важливі операції. Я вважаю це недоцільно втрачати дуже потужну людину тільки тому що пану Петру Порошенку він не подобається», - зауважив президент.

Коментуючи ситуацію з «вагнерівцями» він сказав: «Він нікому не приказував, бо не мав ні можливості, ні повноважень говорити про акцентування цієї чи іншої операції».

Як повідомлялося, "Українська правда" опублікувала журналістське розлідування, в якому автори закидають голові ОП неправомірне використання державних ресурсів начебто заради ювілею очільника Офіса президента Андрія Єрмака. Розслідувачі стверджують, що минулої п'ятниці, 19 листопада, Єрмак нібито, вочевидь, разом з президентом полетіли святкувати на державну дачу, в неділю повернулися для участі у заходах до Дня Свободи і Гідності і того ж дня - до понеділка - знов начебто вирушили в Карпати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Боже яке воно нице, пів країни хоче звільнення єрмака , а воно звинувачує і Порошенка і всіх інших. І отаке вибрали президентом! 73% вам не соромно за ваш вибір?!!!
Відповісти
Ага, Порох йому сниться, скрізь його приплітає. Ганьбище
Відповісти
Комплекси меншовартості вони такі...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні