--> Зеленський звинуватив журналіста в роботі на олігарха | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зеленський звинуватив журналіста в роботі на олігарха

2
-3
Зеленський звинуватив журналіста в роботі на олігарха
Володимир Зеленський заявив, що він через дії українського журналіста Юрія Бутусова за останній тиждень щоденно проводив по декілька міжнародних розмов з керівництвами Євросоюзу, США, Британії, Франції, Німеччини.

Про це президент розповів під час пресконференції 26 листопада, пише ТСН.

Президент заявив, що Бутусов — це перша людина, яка показала інформацію щодо відповіді нашого українського дрону по збройних формуваннях на Донбасі. Внаслідок цього міжнародна спільнота почала вимагати пояснень від України.

«Ви викладаєте таку інформацію так само, як ви зливали інформацію щодо пана Бурби. Коли ви пишите щось там про олігархів тощо, хто мене підтримує, які союзи, хочу вам нагадати... Коли я став президентом, я з вами зустрічався в офісі студії «Квартал 95», вас привів Богдан. Він сказав мені: «Ось людина, яка працювала на Ігоря Валерійовича Коломойського, коли той захищав Дніпропетровську область». Я вам одразу тоді сказав, що не ділю людей хто на кого працює», — розповів Президент України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на кого пане президент працюєте ви , і "зелена команда"? На якого олігарха?!!!
Відповісти
Боже, який іспанський сором. Дивитись було гидко. Мені би такі нерви як у Бутусова, я би харкнула у харю. Шкода, що він зараз недоторканий, наговорив на купу статей... Людей ображає, ярлики навішує, просто ср*нь якась...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні