«Люди помирають від ковіду, бо звертаються до лікарів в останній момент», - Зеленський

1
12
«Люди помирають від ковіду, бо звертаються до лікарів в останній момент», - Зеленський
Президент України Володимир Зеленський задоволений теперішніми темпами вакцинації.

Про це він розповів на пресмарафоні, пише Цензор.Нет.

«Сьогодні я задоволений тільки однією статистикою: що у нас 273, 275, 300 тис. вакцинованих щодня. Це в рази більше, ніж на початку. Це гарна новина. Я не задоволений кількістю смертей. Ці смерті не через те, що у нас немає кисню. На жаль, у нас люди, особливо поважного віку, звертаються в останню мить, в останній момент. У нас люди не помирають на вулицях, як це було чи є в деяких державах. На жаль, вони звертаються за день до смерті, коли дома пройшли період, в який їм можна було краще допомогти. Або навіть не звертаються. Також у нас велика кількість людей в цій статистиці, які хворіють іншими хворобами. І на момент їх смерті йде перевірка і кажуть, що у них є ще й коронавірус. Зараз статистика краща. Ми бачимо спад захворюваності. Я вважаю, що це пов’язано з вакцинацію", - заявив Зеленський.

Президент зазначив, що вважає теперішнього очільника МОЗ гарним міністром і він довіряє йому в питаннях статистики.

Зеленський також сказав слова вдячності лікарям, які лікують хворих на коронавірус.

Разом з тим, він зазначив, що в статистиці можуть бути помилки, а також маніпуляції, пов’язані, на думку президента, з бажання медиків отримувати доплати за лікування пацієнтів з коронавірусом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цинік! Все!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні