--> Рецепт дня: пюре з картоплі в «мундирі» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рецепт дня: пюре з картоплі в «мундирі»

0
4
Рецепт дня: пюре з картоплі в «мундирі»
Найцінніші компоненти картоплі містяться під шкіркою. Коли ви очищаєте бульби перед варінням, то цим ви знижуєте їх цілющі властивості.

Про це позповідає Today.

Для цієї страви вам знадабиться:

1 кг картоплі;

0,5 склянки молока;

2 ст. л. вершкового масла;

Сіль та мелений чорний перець за смаком.

Спосіб приготування:

Бульби картоплі гарненько вимийте за допомогою щіточки під проточною водою. Складіть бульби в глибоку каструлю, залийте водою та поставте на плиту варитися.

Коли картопля в "мундирі" буде готова, воду злийте, а картоплю розріжте вздовж навпіл. Картопля має бути ще гарячою, приготувати пюре з бульб, що остигли, не вийде.

Над глибокою мискою встановіть решітку для випікання, зверху покладіть половинку картоплі та натисніть долонею. М'якуш впаде в миску, а шкірка залишиться зверху, після чого її можна викинути у відро для сміття.

Влийте в миску з картопляною масою гаряче молоко, додайте вершкове масло, посоліть і поперчіть до смаку. Перемішайте, можна додатково розім'яти картоплю товкачем, щоб пюре вийшло однорідним та ніжним.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні